Rechargen met je team

De Recharge slaat de brug tussen weten en doen

Belangrijkste uitgangspunten: compleet, effectief en meetbaar

De Recharge5 is een online programma dat haar deelnemers in 5 dagen naar de top van hun energie helpt. Gedurende een normale werkweek ga je aan de slag met je professioneel en je privéleven zowel op mentaal als op fysiek vlak.  Altijd met de voeten op de grond en heel eenvoudig te gebruiken.  Je houdt meer tijd en energie over voor wat echt belangrijk is door efficiënter te werken en gezonder te leven.

Compleet

Recharge is compleet

Ervaar zelf hoe goed gezond zijn voelt. De Recharge biedt een complete ervaring, al dan niet aangevuld met extra training. Alle informatie is eenvoudig te downloaden uit de member-area, zoals je dagelijkse scorecard, lekkere recepten, bewegingsvideo’s, de mind fitness en promotiematerialen.

Volledig te integreren 

 Bovendien kan de Recharge volledig aansluiten bij reeds aanwezige welzijnsprogramma’s waarbij de Recharge als aanzet, ondersteuning of teambuilding dient. Contacteer ons zeker in geval van vragen of concrete plannen!

Effectief

Recharge is Effectief

Het succes van de Recharge is te danken aan de eenvoud. Het programma slaat de brug tussen weten & doen. Het motiveert deelnemers op ongedwongen en effectieve wijze bewust te worden van hun energie en focus. Deze bewustwording zorgt ervoor dat je er iedere keer iets nieuws uit haalt voor jezelf.

Meetbare vitaliteit

De resultaten worden in kaart gebracht tijdens 3 meetmomenten zodat je als deelnemer inzicht hebt in jouw persoonlijke vorderingen. Daarnaast ontstaat er ook een algemeen, anoniem resultatenoverzicht van het team of het bedrijf.

Schaalbaar

Rechargen is schaalbaar

Jij wilt goed in je vel zitten, dat geldt ook voor je team en/ of het bedrijf. Dat vereist flexibiliteit. Er zijn 3 levels zodat iedereen op zijn niveau de gepaste uitdaging krijgt. Daarnaast is de Recharge eenvoudig te herhalen waardoor energiek leven en focus altijd in de aandacht blijft zowel op werk als in je privéleven

Van je collega’s voor je collega’s

We kunnen ook een gepersonaliseerde bedrijfsversie opzetten waarbij collega’s, HR…  hun bijdrage kunnen leveren. Wij organiseren de productie en onze coaches staan klaar voor de ondersteuning.

Het Recharge-platform

Recharge overzicht

”De Recharge heeft echt geholpen onze performance te verhogen.
Ik had het programma alleen graag eerder ontdekt.”

Maxim Spek – CEO ProSpex

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor/ achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Opmerking/ vraag