FAQ

Veelgestelde vragen

1. Lidmaatschap

 • Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht indien ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

  Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  Herroepingsrecht op diensten:

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij diensten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten (evenredig aan het gebruik) te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

  Herroepingsrecht bij producten (het boek, Recharge in 7 dagen)

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij producten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Download het herroepingsformulier

 • Hoe lang heb ik toegang tot de member area?
  Dat hangt af van je pakket. Als je een Quick Start-pakket hebt afgesloten heb je drie maanden lang onbeperkt toegang tot de member area. Dit is de online omgeving waar je je scorecard vindt en alle downloads zoals de manual, yogavideo's, meditaties, receptenboek et cetera. Met het VIP-pakket heb je een jaar lang toegang. Je kunt de 7 Day Recharge binnen deze termijn zo vaak herhalen als je zelf wilt.
 • Kan ik mijn lidmaatschap ook opzeggen?
  Dat hoeft niet. Als je geen gebruik meer wilt maken van je lidmaatschap hoef je niets te doen. Bij het Quick Start-pakket is je lidmaatschap drie maanden geldig. Je lidmaatschap eindigt automatisch als de termijn is verstreken.

2. Het programma

 • Hoe volg ik de recepten met een allergie?
  Tijdens de Recharge eet je geen toegevoegde suikers, gluten en dierlijke producten waardoor je met een aantal allergieën de Recharge prima kunt volgen. Wanneer je een allergie hebt voor bepaalde groentes, noten, zaden of iets dergelijks kun je altijd op zoek gaan naar alternatieven die ook binnen de regels van de Recharge passen. Wanneer je er zelf niet uit komt en twijfelt of je de Recharge wel kunt volgen met jouw allergie, stuur dan een email naar: marjolein@7dayrecharge.com en dan kijken we samen naar een oplossing.
 • Waarom mag je geen eieren eten tijdens de Recharge?
  Lees hier de uitleg van onze voedingsdeskundige Chantal Soeters over het gebruik van eieren tijdens de Recharge.
 • Ik leef al heel gezond, is het programma dan wel wat voor mij?
  Het belangrijkste uitgangspunt van de 7 Day Recharge is dat je (nog) bewuster in het leven komt te staan. Zelfs als je al heel gezond leeft, is er altijd winst te behalen met de 7 Day Recharge!
 • Ik ben zwanger. Kan ik dan ook gewoon meedoen?
  We adviseren je altijd om het eerst met je huisarts te bespreken om er zeker van te zijn dat het ook in jouw geval geen kwaad kan. De week kan een welkome afwisseling vormen en het menu is volledig zwangerschapsproof (geen vlees/vis, cafeïne en alcohol). Als je voor je zwangerschap niet actief hebt gesport, raden we je tijdens de eerste drie maanden van je zwangerschap niet aan om tijdens de Recharge actief te gaan sporten. Elke dag een uur wandelen of zwemmen is natuurlijk hartstikke goed voor je!
 • Ik loop momenteel bij een psycholoog, maar ik zou wel graag deelnemen. Kan dat?
  Waarschijnlijk is het geen enkel probleem, maar overleg het wel eerst met je psycholoog of het past binnen jullie programma.
 • Ik gebruik medicijnen. Kan ik meedoen aan de Recharge?
  In principe kun je gewoon meedoen. Wel raden we je aan om toch eerst met je huisarts te overleggen. Better safe than sorry.
 • Hoe kan ik het 7 Day Recharge-programma bestellen?
  Op deze pagina vind je meer informatie over de pakketten en de aanschaf hiervan. Als je in het bezit bent van een kortingscode, dan kun je deze invullen in het vakje ‘kortingscode’. Als je alle gegevens hebt ingevuld en kennis hebt genomen van de Algemene Voorwaarden klik je op de bestelknop. Je ontvangt dan de activatielink voor jouw account per email. Dit gebeurt meestal al binnen enkele minuten. Houd hierbij ook je spambox in de gaten. Mocht je na twee uur nog niets in je mailbox hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je dan zo snel mogelijk op weg. Na activatie van het account kun je inloggen. In de member area zijn alle producten zoals de manual, recepten, yogavideo’s, meditaties en de scorecard te vinden en je kunt meteen aan de slag!
 • Kan het zijn dat ik me de eerste dagen minder energiek voel?
  De 7 Day Recharge is eigenlijk een grote schoonmaak voor lichaam en geest. Door lichter te eten, meer te bewegen, meer te ontspannen en eerder naar bed te gaan, geef je je lichaam de kans om zich te ontdoen van afvalstoffen en stress. Hierdoor kun je je de eerste dagen wat vermoeid voelen. Ook klachten als hoofdpijn of irritatie kunnen voorkomen. Het is niet iets om je zorgen om te maken. In de loop van de week ga je het verschil merken en je zult zien dat je aan het einde van de week juist veel meer energie hebt!
 • Is het programma ook in andere talen verkrijgbaar?
  Ja, het volledige programma is in het Nederlands en Engels beschikbaar.
 • Ik heb geen bevestiging ontvangen na mijn aanmelding. Hoe kan dat?
  Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Check die eerst even. Mocht je na twee uur nog niets in je mailbox hebben, neem dan contact met ons op via els@recharge5.be. We helpen je dan zo snel mogelijk op weg!
 • Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?
  De link naar de Algemene Voorwaarden vind je hier en onderin elke pagina onder het kopje ‘Algemene Voorwaarden’.
 • Kan het zijn dat ik er hoofdpijn van krijg?
  Mensen die gewend zijn aan veel koffie kunnen inderdaad de eerste paar dagen hoofdpijn krijgen. Je kan ook geïrriteerd of zelfs neerslachtig worden. Dit gaat vanzelf weer over. Maar het is wel goed om je te realiseren wat (het gebrek aan) koffie dus met je doet en hoe afhankelijk je van je dagelijkse ‘bakkie’ bent geworden.
 • Waarom mag ik tijdens de Recharge geen kip of vis eten? Dat is toch niet zo slecht voor je?
  Kip is een eiwitrijk product en bevat weinig vet. Maar in kip zitten tegenwoordig veel antibioticastoffen en deze komen je detox niet ten goede. Vis is een goede bron van eiwitten en omega-3-vetzuren. Helaas bevatten veel vissoorten ook een hoge dosis kwik. Alle soorten vlees en vis slaan we deze week dus even over, zodat je Recharge het meeste effect heeft.
 • Zit er een leeftijdsgrens aan de Recharge5.be?
  Nee hoor, de Recharge5.be is er in principe voor iedereen. De jongste gebruiker (voor zover wij tot nu toe weten) is zestien.

3. Privacy

 • Worden mijn persoonlijke gegevens veilig behandeld?
  Ja. Onze klanten staan bij ons op de eerste plek. De pagina’s waar je jouw gegevens invoert zijn beveiligde, SSL-gecertificeerde pagina’s wat betekent dat alleen wij ze kunnen zien. Wij gaan ook geen gegevens doorgeven aan andere partijen en we gaan je ook zelf niet spammen met zaken waar je misschien niet op zit te wachten. En we gebruiken ze dus alleen waarvoor ze bedoeld zijn. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief gebruiken we je e-mail voor de nieuwsbrief. Als je je voor de 7 Day Recharge hebt aangemeld, gebruiken we je e-mailadres om je de dagelijkse mailings te kunnen sturen en voor online support.  
 • Moet ik mijn bankrekeningnummer achterlaten?
  Nee hoor, dat hoeft niet. We kunnen je dan alleen niet belonen voor het aanbrengen van je vrienden.
 • Zijn mijn bankgegevens veilig?
  Ja. Wij werken met beveiligde, SSL-gecertificeerde pagina’s wat inhoudt dat anderen jouw gegevens niet kunnen inzien. Wij gebruiken jouw gegevens puur en alleen om de aanbrengersbeloning (Invite a friend) op je rekening te storten.

4. Financieel

 • Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht indien ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

  Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  Herroepingsrecht op diensten:

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij diensten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten (evenredig aan het gebruik) te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

  Herroepingsrecht bij producten (het boek, Recharge in 7 dagen)

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij producten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Download het herroepingsformulier

 • Hoeveel btw betaal ik?
  Alle in de webshop genoemde prijzen zijn inclusief btw. Voor de Recharge-pakketten is dit een tarief van 21%, voor het boek 6%.
 • Hoe verzilver ik een kortingscode op de website?
  Kopieer de code en vul deze in bij het veld ‘kortingscode’ op de betaalpagina. Het bedrag wordt dan automatisch verrekend.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke manier je de bestelling wilt afrekenen. Dit kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal.
 • Als ik het nou helemaal niets vind, krijg ik dan mijn geld terug?
  De Recharge5.be is een online programma, dus als je eenmaal toegang hebt, dan heb je meteen ook alles in je bezit. Terugsturen gaat niet. Desalniettemin horen we wel heel graag wat er niet aan bevalt en waarom je eventueel ontevreden bent. We kunnen dan altijd samen kijken of we je niet alsnog tegemoet kunnen komen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat de Recharge5.be je stress oplevert.
 • Ik wil mijn vrienden uitnodigen om ook aan Recharge5.be mee te doen. Hoe doe ik dat?
  Ga in de member area naar ‘Friends’ aan de linkerkant. Als je hierop klikt, kom je op de uitnodigingspagina. Je kunt vervolgens je vrienden uitnodigen.
 • Zit er garantie op de producten en diensten die worden aangeboden door Recharge5.be?
  Jazeker. Op al onze producten rust een wettelijke garantie: Recharge5.be is verantwoordelijk van het leveren en waarborgen van de juiste kwaliteit, van zowel het boek als het Recharge-programma. Het Recharge-programma is echter een online programma waarbij resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Wij horen graag waarom je eventueel ontevreden bent en zullen dan altijd samen kijken of en hoe we je alsnog tegemoet kunnen komen. Meer informatie over wettelijke garantie vind je in onze Algemene Voorwaarden.
 • Hoe verzilver ik een aangekochte Groupon op de website?
  Kopieer de Grouponcode en vul deze in bij het veld kortingscode op de betaalpagina. Het bedrag wordt dan automatisch verrekend.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke manier je de bestelling wilt afrekenen. Dit kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal.

5. Technisch

 • Wat zijn de minimale systeemvereisten?
  Voor een optimaal gebruik van Recharge5.be is het belangrijk dat een computer en internetbrowser up-to-date zijn. Via deze link kun je nagaan welke systemen je gebruikt: whatismybrowser.com Volg je de Recharge5.be via je werk en wil je vanaf je werkplek kunnen inloggen? Overleg dan even met je systeembeheerder. Het is belangrijk dat er geen zaken binnen het bedrijfsnetwerk geblokkeerd worden zoals https (dit betekent dat de website draait op een beveiligde omgeving) en scripts zoals Java moeten kunnen werken.

6. Feedback

 • Ik heb zelf ook een aantal superlekkere recepten. Kan ik die doorsturen?
  Uiteraard! Als je goede suggesties hebt, dan horen we het graag. Ons team zal het gerecht dan beoordelen en als we het een succes vinden, zullen we het recept plaatsen. Vanzelfsprekend met vermelding van naam en/of website. Je kunt je recepten mailen naar els@recharge5.be
 • Waar kan ik terecht als ik een klacht of tips heb voor verbetering?
  Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over onze diensten en/of producten, of tips hebben om het programma verder te verbeteren dan kun je dit doorgeven via e-mail aan els@recharge5.be

7. Levering en uitvoering

 • Hoe lang heb ik toegang tot de member area?
  Dat hangt af van je pakket. Als je een Quick Start-pakket hebt afgesloten heb je drie maanden lang onbeperkt toegang tot de member area. Dit is de online omgeving waar je je scorecard vindt en alle downloads zoals de manual, yogavideo's, meditaties, receptenboek et cetera. Met het VIP-pakket heb je een jaar lang toegang. Je kunt de 7 Day Recharge binnen deze termijn zo vaak herhalen als je zelf wilt.
 • Hoe kan ik het 7 Day Recharge-programma bestellen?
  Op deze pagina vind je meer informatie over de pakketten en de aanschaf hiervan. Als je in het bezit bent van een kortingscode, dan kun je deze invullen in het vakje ‘kortingscode’. Als je alle gegevens hebt ingevuld en kennis hebt genomen van de Algemene Voorwaarden klik je op de bestelknop. Je ontvangt dan de activatielink voor jouw account per email. Dit gebeurt meestal al binnen enkele minuten. Houd hierbij ook je spambox in de gaten. Mocht je na twee uur nog niets in je mailbox hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je dan zo snel mogelijk op weg. Na activatie van het account kun je inloggen. In de member area zijn alle producten zoals de manual, recepten, yogavideo’s, meditaties en de scorecard te vinden en je kunt meteen aan de slag!
 • Ik heb geen bevestiging ontvangen na mijn aanmelding. Hoe kan dat?
  Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Check die eerst even. Mocht je na twee uur nog niets in je mailbox hebben, neem dan contact met ons op via els@recharge5.be. We helpen je dan zo snel mogelijk op weg!
 • Hoe verzilver ik een kortingscode op de website?
  Kopieer de code en vul deze in bij het veld ‘kortingscode’ op de betaalpagina. Het bedrag wordt dan automatisch verrekend.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke manier je de bestelling wilt afrekenen. Dit kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal.
 • Als ik het nou helemaal niets vind, krijg ik dan mijn geld terug?
  De Recharge5.be is een online programma, dus als je eenmaal toegang hebt, dan heb je meteen ook alles in je bezit. Terugsturen gaat niet. Desalniettemin horen we wel heel graag wat er niet aan bevalt en waarom je eventueel ontevreden bent. We kunnen dan altijd samen kijken of we je niet alsnog tegemoet kunnen komen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat de Recharge5.be je stress oplevert.
 • Zit er garantie op de producten en diensten die worden aangeboden door Recharge5.be?
  Jazeker. Op al onze producten rust een wettelijke garantie: Recharge5.be is verantwoordelijk van het leveren en waarborgen van de juiste kwaliteit, van zowel het boek als het Recharge-programma. Het Recharge-programma is echter een online programma waarbij resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Wij horen graag waarom je eventueel ontevreden bent en zullen dan altijd samen kijken of en hoe we je alsnog tegemoet kunnen komen. Meer informatie over wettelijke garantie vind je in onze Algemene Voorwaarden.

8. Herroepingsrecht

 • Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht indien ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

  Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  Herroepingsrecht op diensten:

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij diensten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten (evenredig aan het gebruik) te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

  Herroepingsrecht bij producten (het boek, Recharge in 7 dagen)

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping bij producten:

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Download het herroepingsformulier

 • Kan ik mijn lidmaatschap ook opzeggen?
  Dat hoeft niet. Als je geen gebruik meer wilt maken van je lidmaatschap hoef je niets te doen. Bij het Quick Start-pakket is je lidmaatschap drie maanden geldig. Je lidmaatschap eindigt automatisch als de termijn is verstreken.
 • Zit er garantie op de producten en diensten die worden aangeboden door Recharge5.be?
  Jazeker. Op al onze producten rust een wettelijke garantie: Recharge5.be is verantwoordelijk van het leveren en waarborgen van de juiste kwaliteit, van zowel het boek als het Recharge-programma. Het Recharge-programma is echter een online programma waarbij resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Wij horen graag waarom je eventueel ontevreden bent en zullen dan altijd samen kijken of en hoe we je alsnog tegemoet kunnen komen. Meer informatie over wettelijke garantie vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Meer lezen?

 • Win het nieuwe boek van 7 Day Recharge!
  Win het nieuwe boek van 7 Day Recharge!

  Wil jij kans maken op één van de tien gesigneerde exemplaren van het nieuwe boek? Reageren kan tot 1…

 • Een nuchtere blik op mindfulness
  Een nuchtere blik op mindfulness

  Dat je niet hoeft te verzanden in zweverig, humorloos geneuzel als het over mediteren gaat, bewijst schrijver en neurowetenschapper…

 • Slaap als detox van stress
  Slaap als detox van stress

  Maar liefst een derde van ons leven brengen we door met onze ogen gesloten. Op welke manier is slaap…

 • Getest in Elle Magazine
  Getest in Elle Magazine

  Elle: De 7 Day Recharge is een detoxprogramma dat je leert om ZEN door het moderne leven te gaan!

Staat je vraag er niet tussen?

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Bijlage toevoegen (indien nodig)


.