Ervaringen

De Recharge-programma’s zijn inmiddels door bijna 10.000 deelnemers doorlopen.

Lees en bekijk hieronder enkele ervaringen:

Met een zware job is het makkelijk jezelf voorbij te lopen. De Recharge geeft je de juiste tools om in een week weer optimaal voor jezelf te zorgen en je weer met volledige energie op je werk (en privé) te storten!

Kick Zandbergen — Head of Large Partner Solutions Benelux at Google

“Het Recharge programma heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik op een eenvoudige manier mijn energieniveau kan verbeteren. Ik ga dit programma zeker vaker doorlopen en een aantal zaken heb ik inmiddels al structureel veranderd.”

Rob HuitingSenior HR Adviseur RTL Nederland

“Met veel plezier deelgenomen aan de Recharge. Het begin was moeilijk, vooral geen koffie, een nieuwe indeling van je dag en het zoeken naar ingrediënten waarvan je het bestaan nog niet wist. Na een paar dagen word je verrast met nieuwe energie, ontdekking van smaken die je voorheen niet proefde en een algeheel gevoel van letterlijk wellbeing! Goed om dit 2x per jaar te doen om bewust te blijven. Bovendien is het leuk om te doen (ook/ juist met je team) en levert het veel gespreksstof op!”

Stefan van den Berg Managing Director Lexa

Recharge @Yoursurprise

Recharge @Earth Water

Recharge @KWF

Recharge @Google

Mijn broeken zitten losser, afvallen is absoluut geen doel van de Recharge,
maar ik klaag niet

Suus Ruis – JAN Magazine

Evelien van Doorn

Evelien

“De Recharge5 doorbrak bij mij vastgeroeste patronen. Meer rust en regelmaat. Minder vliegen van A naar B. Oftewel vaker stilstaan: een geweldige vooruitgang!

Renu Gangapersad

Renu

“Vooral de digitale detox (na 21.30 geen televisie, tablet, mobiel en laptop) ging me goed af. Je hebt zeeën van tijd over voor andere dingen in huis. Ik had iets meer moeite met een half uur eerder opstaan en snoozen, maar daar tegenover beviel de koude douche me wel weer erg goed.”

Maurijn Stoeten

Maurijn Stoeten

“Een gevarieerd en wetenschappelijk onderbouwd programma waardoor je daadwerkelijk fitter wordt! Een leuke bijkomstigheid is dat je door de Recharge5 bewuster gaat nadenken over voeding, beweging en rust.”

Kelly Boender

Kelly

“Door de Recharge5 ben ik bewuster geworden van mijn voeding en kom ik meer tot rust. Voor mij is Recharge5 een totaal programma en heeft mij in een week veel meer energie gegeven dan ik had gedacht”